Публично пред всички в залата беше уличен в сексизъм Настимир Ананиев

...
Публично пред всички в залата беше уличен в сексизъм Настимир Ананиев
Коментари Харесай

Скандал: Зам.-шефката на НС обвини Ананиев в сексизъм, той се възмути

Публично пред всички в залата беше махленски в сексизъм Настимир Ананиев от " ". Това се случи заради думите на зам.-председателката на Народното събрание Росица Кирова от ГЕРБ.

Ананиев от своя страна изиска опрощение, а след това и оставката й.

Повод за рецензията на Ананиев беше неговото мнение, че тя не може да усмири залата и би трябвало да отстъпи на различен да довърши точката от дневния ред за съглашението с " Боташ ".

" Ако не можете да водите съвещанието, отстъпете на някой различен. Когато някой е предизвикан да се обажда от място, е тъй като вие не си вършите работата, позволявате да се приказва какво ли не от тази естрада ", сподели възмутително Ананиев.

" Въобще проспивате какви неща се приказват, обиди, които се сипят от тази естрада, а по-късно ми коментирате за подвиквания от място. Ако си влезете в роля, няма да има подвиквания от място, отстъпете някой да води различен ", продължи да я подлага на критика националният фаворит от Политическа партия.

" Аз одобрявам вашите забележки, само че ще ви обърна внимание, че когато мъже ръководят Народното събрание, вие при такива обстановки не им вършиме сходни забележки ", отвърна Кирова. " Сексистко държание няма да понасям ", отсече тя, а залата избухна в ръкопляскания.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР